Екстравагантните “голи” обувки на Изабел Юпер

Доскоро на филмовия фестивал в Кан съществуваше строго изискване по отношение на дрескода и етикета: без равни обувки на червения килим. Дългогодишното правило гласеше, че жените задължително трябва да носят високи токчета към официалните си тоалети.
Но през последните години много звезди се възпротивиха на това схващане. През 2018 г., например, Кристен Стюарт показно свали високите си до небето обувки Christian Louboutin и премина боса по емблематичния килим.
И макар да последва известно затишие, икона на стила като Изабел Юпер реши да върне дебата. Това звездата на френското кино направи, появявайки се на тазгодишния филмов фестивал с обувки, които разчупиха всякакви правила.
Присъствайки на премиерата на филма Killers of the Flower Moon, Юпер носеше елегантна черна рокля на Balenciaga. Дантелената полупрозрачна материя подчертаваше изящно фигурата на 70-годишната актриса и привличаше погледите.
Но нещото, за което Юпер накара всички да говорят, бяха екстравагантни голи токчета Anatomic на Balenciaga. Нестандартният стил на обувките наподобява анатомията на човешко стъпало и създава илюзията, че човек е бос.
И макар че Юпер всъщност да носеше високи токчета на килима, изборът ѝ на обувки може да се разглежда като начин да покаже отношението си към старото изискване. Все пак тя е избрала най-прогресивната версия на ток, която е могла да намери. От друга страна пък, актрисата винаги е била любител на модните рискове, пише Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джена и Преслава молят за помощ, бебе се нуждае от смешна трансплантация на сърце СНИМКА

Певицата Джена е взела присърце тъжната съдба на едно бебенце, което се нуждае от спешна трансплантация на сърце. Гласовитата изпълнителка не спира да споделя в официалната си страница историята на Кристин и нейното семейство, като подканва феновете си да се включат с каквото могат.  Пример от Джена взеха още много […]