Сузанита с поредно драстично решение след раздялата: Взе бебето и отиде при…

Скандалната певица Сузанита взе поредното си изненадващо решение, след като наскоро се раздели окончателно с бащата на детето си и доскорошна своя любов.

След като остана сама в Пловдив, явно Градът под тепетата ѝ е утеснял, или пък й напомня за период, който би искала да забрави час по-скоро и да създаде условия за нови хубави спомени в живота си.

Сузанита пак посегна към алкохола и наркотиците, търси си мъж по интернет СНИМКА

В момента Сузанита е в упорито търсене на подходящо жилище за нея и сина ѝ в столицата. Това разказва самата тя пред феновете си в социалните мрежи. И добави, че сега тя се занимава изцяло сама с малкия. “Мама ме изненада преди ден и сега го гледаме двете”, призна щерката на Орхан Мурад.
Сузанита показа бебето, вече печели на гърба му СНИМКА

Но въпреки това, след като би шута на бащата на детето си, певицата не може да се справи с грижите на 6-месечното си бебе сама и търси спешно помощ от гледачки, пише “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Арнолд Шварценегер смята, че с Мария Шрайвър трябва да получат Оскар

Арнолд Шварценегер е успял във всяко едно начинание, което е започнал, но това далеч не означава, че самият той няма провали. Покрай премиерата на първия сериал, в който той ще е главна роля – Fubar, актьорът даде интервю за The Hollywood Reporter, в което говори не само за сериала на Netflix, […]

Subscribe US Now