Михаела Маринова: Преминах през душевни възходи и падения

Михаела Маринова съвсем скоро ще сбъдне една дългоочаквана мечта – появата на втория си самостоятелен албум. Младата певица признава, че все още не може да осъзнае как е успяла да стигне до тук, да премине през толкова трудности и да реализира този проект, който ще бъде представен на 27 декември в София Лайф клуб.

“През тези три години всички ние преминахме през не малко трудности. Част от песните са започнати през пандемията и завършени след това. Ще има само две познати песни, а останалите 9 са изцяло нови”, сподели изпълнителката тази сутрин в ефира на Нова тв.
Михаела Маринова си направи пластична операция! Ето как изглежда вече СНИМКА

“Имах нужда да споделя, да разкажа за себе си. Музиката в този албум са доста белязани от мен. Няма нищо по-хубаво от това да твориш с правилните хора. Не ги търся, не ги избирам, сами се намираме. Животът е странен, среща се с най-различни хора, а някои са съдбоносни. 
Такъв е, например, Ангел Дюлгеров, на когото съм безкрайно благодарна. На един от рождените дни на Лили Иванова за първи път го видях на сцената до нея и бях потресена. Бях с родителите си, спогледахме се и просто знаех, че това е човекът. Пожелах си да работя с него и то просто се случи”.
Михаела Маринова се оказа палавница, кръшнала на гаджето си със… СНИМКА
“Минах през много интересна метаморфоза. Събуждам се, поглеждам се в огледалото, същата съм си, но има нещо различно, в мисленето ми, във възприятията. Нормално е от 22 до 24 все пак да има някаква разлика. Преминах и през своите душевни възходи и падения, като всички хора. 
Много позитивен човек съм, но съм и много емоционална. Лесно мога да се разстроя, дори и от хубаво. Вълнувам се страшно много. Разочарование мога да имам от човек, когато е неискрен. Пред себе си съм чиста – каквото съм направила, е било от душа и сърце.
Целя се на високо, преследвам и се вслушвам в своя глас. Имам силни и здрави приятели около себе си, но си давам сметка, че ги лишавам от вниманието си. Но ги обичам до безкрай.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

С това деколте Глория изпоти мрежата СНИМКА

Глория отново прикова вниманието с начина, по който изглежда, но този път един от основните акценти, провокиращи коментарите в социалните мрежи, е деколтето й. На скорошна снимка, публикувана в социалните мрежи поп фолк звездата демонстрира пищна гръд с дълбокото си деколте, което изпоти голяма част от последователите й. Мрежата прегря! […]