Племенничките на принцеса Даяна, които не остават незабелязани

Дамите с благороднически титли често стават повод за различни коментари и са главни действащи в световните медии. Този път в центъра на вниманието са две красавици, които не са толкова популярни, колкото Кейт Мидълтън, но определено заслужават всички да разберат за тях. Това са Лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър.
Сестрите близначки са племеннички на принцеса Даяна, дъщери на брат й Чарлз Спенсър от брака му с модела Виктория Айткен и първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари. Те са на 30 години и губят леля си, когато са само на пет. А днес мнозина намират голяма визуална прилика между тях и нея.
И двете съжаляват, че не са имали повече време, което да прекарат с Даяна. Но и до днес връзката им е “неразрушима”. Преди година Амелия и Елиза последваха нейния пример и започнаха живота си на чисто.
Сестрите израстват в Кейптаун, Южна Африка заедно с родителите си, но прекарват голяма част от времето си и на Острова. Родителите им се разделят, а те имат две сестри и един брат от вторите им бракове.
Въпреки разпада на семейството, племенничките на принцеса Даяна остават далеч от кралския двор – поне доскоро. От около година двете вече са се установили в Лондон и не крият нетърпението си за всичко, което новият им живот им предлага.
Племенниците на принцеса Даяна никога не пропускат луксозни събития от висшето общество и снощи, 21 ноември, присъстваха на Walpole British Luxury Awards в Лондон. И определено не останаха незабелязани, както отбелязват от Daily Mail.
Британските луксозни награди Walpole са изискано честване на водещата в световен мащаб креативност, дизайн, иновации, талант и майсторство в сърцето на британския луксозен сектор. Годишната церемония отличава тези лица и марки, които имат върхови постижения в различни категории. 
Освен Walpole British Luxury Awards, Лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър наскоро присъстваха на откриването на Bacchanalia – нов изискан ресторант от Caprice Holdings.
Разкошното място, което трябва да отвори врати на 24 ноември, може да се похвали със скулптури на световноизвестния художник Деймиън Хърст и меню, вдъхновено от Гърция и Италия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани разкри името на бебето

Едва ли има човек, който не е разбрал за бремеността на Джулиана Гани. Родната плеймейтка се погрижи да разпространи бързичко новината за втория си син, който се очаква да се появи в края на годината или в началото на следващата. Силиконката вече е в 8 месец, въпреки че е качила […]