Може ли да си представите – Фики щял да става кечист ВИДЕО

Талантливият певец Фики срази всички със скандално признание, което никога досега не се е осмелявал да признае публично. 

По време на последното си участие в Студентски град застана пред микрофона на влогърката Стела Павлова от “Къщата на инфлуенсърите” и разкри вълнуваща тайна. 
Оказа се, че като малък Фики е мечтал за различна от музиката професия. Вярвате или не, синът на Тони Стораро е искал да бъде кечист. 
 

@planeta_by_eleven #planetabyeleven #diskoteka #sofia #bulgaria #studentskigrad #disko #sf #bg #studentskizivot #fiki #interwiew #stella #fyp #sweet #dreams #tiktokbulgaria #party #laught #софия #студентски #фики #стела #интервю #смях #дискотека #българия #студентскиград #фуп #детска #мечта ♬ original sound – Planeta_by_Eleven

“Моята детска мечта беше да съм кечист. Много хора от моя набор знаят за какво говоря, беше популярно. Даваха по телевизията кеч след едно много известно шоу и карах баба ми да ме събужда, защото заспивах преди да е започнало. Много ме кефеше това шоу, бях запален. Но пък музиката ми е била първата любов и си остава така. Радвам се, че с много труд и усилия успях да постигна моите цели”, разказва той. 
“Успях да си вдъхна повече увереност след един конкурс в музикалното училище. Дойде известен диригент от Англия и ме избра да бъда един от гласовете на световната хорова академия. Оттогава си повярвах и успях да се развия на професионалната сцена”, категоричен е Фики./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джерард Бътлър в 25 факта

Днес, 13 ноември, рожден ден празнува шотландският актьор Джерард Бътлър. Източник: blitz.bg