Щастливата новина на Кели Озбърн

През последните месеци на Кели Озбърн ѝ се случиха немалко неща. Някои от новините за нея бяха добри, други далеч не толкова.
Тя обяви, че ще става майка за първи път през месец май, с пост в Instagram, в който сподели, че е много щастлива. Малко след това тя разкри пред People, че се чувства едновременно ужасена и развълнувана.
“Не искам да бъда перфектна майка, но искам да бъда най-добрата майка, която мога да бъда, така че премислям абсолютно всичко”, разказа още 37-годишната Кели Озбърн. За щастие сега тя може да получи доста съвети от брат си Джак Озбърн и годеницата му Ари Гиърхарт, които се сдобиха с дъщеричка през юли.
Докато бе бременна обаче Кели Озбърн сподели още, че е била диагностицирана с гестационен диабет. Новината тя получава през третото тримесечие на бременността си. “Не се хранех правилно”, признава си тя тогава за прекаляването със захарта заради консумирането на голямо количество прясно изцедени плодови сокове.
Откакто обаче е на нов хранителен режим, Кели Озбърн признава, че се чувства по-енергична, спи по-добре и е свалила излишни килограми. А сега може да сподели и още добри новини. И то дори още по-големи.
Кели Озбърн може да се похвали, че вече е майка на момченце. А името на най-новия член на семейството разкри гордата баба, Шарън Озбърн, на живо по телевизията. На 3 януари, вторник, в британско телевизионно предаване The Talk тя сподели, че бебето се казва Сидни. Кръстено е явно на баща си, музикантът от Slipknot Сид (накратко от Сидни) Уилсън.
70-годишната Шарън Озбърн разказа още, че майката и бебето се “справят страхотно”. И докато Кели Озбърн предпочита да пази личния си живот в тайна, то майка ѝ и баща ѝ нямат такива задръжки. И двамата родители и преди са споделяли подробности както за своя личен живот, така и за този на дъщеря си.
Тя от своя страна пък често им се ядосва заради това, но пък и ги и разбира – все пак са развълнувани покрай раждането на новия член на “клана” Озбърн.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Селна Гомес, Никола Пелц и Бруклин Бекъм - тройка или нещо повече

Не отне много време на изненадващото ново приятелство на Селена Гомез с Бруклин и Никола Пелц Бекъм, за да предизвика слухове за връзка. И то не между тях, въпреки че Гомес шеговито ги нарече “тройка” по време на новогодишната им почивка, на която се присъединиха и други техни приятели. Феновете […]

Subscribe US Now