Макензи Скот се развежда отново

В началото на 2019 г. бяхме доста изненадани от новината, че Джеф Безос и съпругата му Макензи Скот се развеждат след 25 години брак.
В резултат на което тя се сдоби със състояние от няколко милиарда долара. Но през изминалите три години на няколко пъти обяви големи дарения. А през миналата година бившата съпруга на Безос намери отново любовта в лицето на учителя Дан Джюет.
Но от People разбираме, че бракът им е приключил само година след като бе сключен. От New York Times са се сдобили с информация, че Макензи Скот е подала молба за развод в съда, а Джюет не я е оспорил.
Знае се също, че подялбата на имущество се е случила чрез договор, който обаче не е публично оповестен. От съдебните документи не става ясно дали Макензи Скот и Дан Джюет са имали предбрачен договор, но са имали въпросния договор за раздяла, който урежда подялбата на имуществото.
Преди време самият Безос бе казал, че подкрепя брака и връзката на бившата си съпруга и смята, че новата ѝ половинка е страхотен човек. За своите 25 години брак Макензи и Безос имат четири деца. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблемите с името на Кристина Агилера

Кристина Агилера започва музикалната си кариерата си в началото на 90-те. През годините тя покорява някои от най-големите сцени, пълни до краен предел концертните зали и стадионите, спечелва си милиони фенове, а името ѝ става разпознаваемо по целия свят. Оказва се обаче, че именно името ѝ (по-конкретно фамилията ѝ) става […]