Признанията на Айрленд Болдуин за изнасилването и аборта

Не са чак толкова много звездите, които обичат да говорят открито за проблемите и за лошите неща, които им се случват. За щастие има и такива като Айрленд Болдуин, които го правят.
Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър е била откровена за какво ли не. В един от последните си постове в TikTok пък решава да разкрие една наистина много лична история.
Болдуин започва с предупреждението, че през последните 24 часа е видяла много видеа в TikTok на жени, които подтикват други жени да споделят историите за абортите си. И всичко това след като Върховния съд на САЩ отмени решението по делото “Роу срещу Уейд”, което обявява аборта за конституционно право.
Започнаха много протести, разбира се, защото по този начин се дава право на всеки щат да реши дали да направи абортите законни, или не. Което пък на практика връща страната в миналия век в това отношение.
Е, Айрленд Болдуин не смята, че всяка жена, преживяла нещо подобно, е длъжна да го споделя, ако не желае. Но е решила да разкаже за своето преживяване, защото иска останалите жени да се чувстват подкрепяни и да знаят, че не са сами.
Моделът споделя, че когато е била тинейджър, е била изнасилена, докато е била в безсъзнание. Шокът е бил толкова голям, че по онова време е решила да не казва на никого, дори на родителите си, а единствено на сестрата, която ѝ е оказала медицинска помощ след случилото се.
“Пазих тази тайна в себе си години и тя докара много болка за мен и за хората, които обичам.” Но е довела и до серия от саморазрушителни решения. 26-годишната Болдуин допълва, че е започнала да пие много повече, да купонясва много повече и да се обкръжава с токсични и агресивни хора, пише People.
Години по-късно Айрленд Болдуин е забременяла непланирано от тогавашния си приятел, който не е искал нито деца, нито брак. Решила е да направи аборт, защото добре знае какво е да израснеш с хора, които не се понасят. 
За нея решението да роди и отгледа дете, без да има финансова сигурност и партньор, който да я подкрепя, не е било правилно. “Избрах себе си и пак бих го направила. Това е твоят живот и твоите избори”, завършва тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка не си губи времето! Ето какво направи след сватбата на Благой СНИМКА

Благой Георгиев вдигна сватба с новата си любов, а ако си мислите, че бившата му Златка Райкова се е свила в някой ъгъл и плаче заради него, ще сгрешите. Вместо това тунингованата блондинка се глези на макс и не само това, ами показа и колко много й отива бялото, с […]

Subscribe US Now