Тайното дете на бащата на Илон Мъск

Не само Илон Мъск, но и цялото му се семейство са пълни с изненади. След като наскоро стана ясно, че милиардерът отново има близнаци, този път от една от служителките си, сега под светлините на прожекторите влиза бащата му – Ерол, който също има с какво да ни шокира.
Ерол Мъск, 76-годишният баща на 51-годишния Илон Мъск, разкрива, че има не едно, а две непланирани деца от 35-годишната си доведена дъщеря. След признанието през 2018 г., че има син, който в момента на 5 години, от Яна Безуиденхаут, сега той споделя в интервю за The Sun, че преди три години се е сдобил и с дъщеря. Ерол Мъск признава, че и второто дете е “непланирано”.
“Не съм проверил ДНК-то ѝ, но тя изглежда точно като другите ми дъщери. Изглежда като комбинация от Роуз и Тоска. Много прилича на Руши и се държи като него. Така че е доста очевидно”, разкрива бащата на Илон Мъск.
“Руши” или Елиът Ръш е името на петгодишния син на Ерол Мъск и Яна Безуиденхаут. Тоска е сестра на Илон и дъщеря на Ерол и Майе Мъск. Според The Sun, Ерол е женен за майката на Яна, Хайде, в продължение на почти две десетилетия и според източници имат две деца заедно. Когато се събират с Хайде, Яна е само на четири години и буквално е отгледана от Ерол. Очевидно обаче бащинският му инстинкт в един момент се е изпарил, след като в даден момент започва връзка с доведената си дъщеря Яна. 
Според Ерол Мъск, той и Яна са живели заедно, когато са заченали второто дете, но след нейното раждане са престанали да съжителстват. “Тя не беше планирана, но ние живеехме заедно. Яна остана тук около 18 месеца след раждането на Руши.”
Ерол продължава с разкритията, като посочва, че да имаш деца с по-млади жени си има своите предизвикателства. “Яна е две поколения по-млада, докато майка ѝ беше само едно, когато се ожених за нея. Така че всеки мъж, който се ожени за по-млада жена, трябва да знае, че поема голямо предизвикателство, колкото жизнен и в разцвета на силите си да се чувства. Хубаво е за известно време, но има голяма празнина… И тази празнина ще се покаже рано или късно.”
Това обаче не изглежда да му е попречило при създаването на потомство. “Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме. Ако можех да имам още едно дете, щях. Не виждам причина да не го направя”, категоричен е Ерол.
По всичко личи, че нагласите му за децата много се доближават до тези на сина му Илон Мъск. Съвсем наскоро стана ясно, че през ноември на милиардера са му се родили близнаци от изпълнителната директорка на Neuralink Шивон Зилис. С последните близнаци броят на децата на технологичния изпълнителен директор стига до девет от няколко връзки. Всъщност, те са 10, но първородният му син Невада умира 10 седмици след раждането си. 
“Браво на големите семейства”, каза Мъск, когато потвърди новината пред Page Six на 7 юли.
“Давам всичко от себе си, за да помогна на кризата с недостатъчното население”, написа Илон в Twitter през същия ден. “Сриващата се раждаемост е най-голямата опасност, пред която е изправена цивилизацията досега”, като добави: “Надявам се да имате големи семейства и поздравления за тези, които вече имат!”, припомнят думите на милиардера от Hollywood Life. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Позата, която води (почти) всяка жена до оргазъм

Ново изследване на Afun се стреми да разгадае най-добрата поза в секса за хетеросексуални жени, когато става въпрос за достигане на оргазъм. И отговорът, до който учените достигат, е добрата старомодна мисионерска поза. Само при условие обаче че има възглавница, поставена под дупето на жената, така че тазът ѝ да е леко […]