Първият път на дъщерята на Мадона

Каквато майката, такава и дъщерята. И го казваме единствено с добри чувства, разбира се.
Лурдес Леон върви смело по стъпките на майка си Мадона и успешно си пробива път в музикалната сфера. Честитим официалния дебют на 25-годишната певица, с който тя вече може да се похвали след като в сряда, 24 август, пусна песента си “Lock&Key”.
Лурдес или Лола, както също я наричат, си е измислила и сценично име, с което очакваме, че и занапред ще пуска и останалите си парчета. Lolahol е то и ни звучи хем игриво, хем мелодично, каквато е и първата ѝ песен.
По нея дъщерята на Мадона и Карлос Леон е работила с цели трима продуценти – Самюъл Бърджес, Хара Кири и Eartheater.
Освен това, вдъхновение явно не ѝ е липсвало и за видеоклип. В него тя се е снимала как се разхожда по улиците в покрайнините на Ню Йорк. Кадрите са заснети от Eartheater, който и преди е помагал на Лола в музикалната ѝ кариера.
Именно във видеото на песента му с Тони Селцер “Joyride” миналата година тя за първи път се появява с участие в музикален проект, пише Just Jared.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Меган Маркъл чупи рекорди

Меган Маркъл може и да е херцогинята на Съсекс, но вече спокойно може да се окичи и с титлата “кралицата на подкастите”. Защото още с първия епизод на собствения си успя да разбие рекорди. Archetypes се превърна в най-слушания подкаст на Spotify. Той се излъчва ексклузивно по аудио стрийминг платформата […]

Subscribe US Now