Интересният начин, по който Джеси Джей разкри пола на бебето си

В края на 2021 г. Джеси Джей реши да сподели с феновете си, че е направила спонтанен аборт. Като цяло изпълнителката се старае да говори открито за трудните моменти.
Освен за тях обаче, Джеси Джей споделя и вълнуващите новини. Като тази в началото на годината, че отново е бременна. И оттогава не спира да споделя снимки на бременното си коремче.
В един от последните постове в профила си в Instagram изпълнителката сподели кратко видео, на което я чуваме как пее песен, облечена в халат със заголено коремче.
В описанието под поста Джеси Джей пояснява, че откакто е написала тази песента и я пее, бебето ѝ започва да се движи усилено. Затова и мисли, че е специална. За момента обаче не разкрива името на парчето, но загатва, че скоро ще го издаде официално.
А освен всичко това, разкрива и пола на бебето си. Оказва се, че изпълнителката очаква момче. Джеси Джей завършва шеговито с успокоението към всички, че на видеото носи бельо, макар и на пръв поглед да не си личи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кара Делевин вдигна тениската си на Супербоул 2023

Супербоул 2023 беше може би идеалната възможност Риана да направи своето голямо завръщане след като около седем години не я бяхме виждали на сцена. Фактът, че нейният сегмент е бил гледан от повече хора, отколкото самият мач между Филаделфия Ийгълс и Канзас Сити Чийфс, е доста показателен колко много барбадоската изпълнителка […]