Защо Кара Делевин вдигна тениската си на Супербоул 2023

Супербоул 2023 беше може би идеалната възможност Риана да направи своето голямо завръщане след като около седем години не я бяхме виждали на сцена.
Фактът, че нейният сегмент е бил гледан от повече хора, отколкото самият мач между Филаделфия Ийгълс и Канзас Сити Чийфс, е доста показателен колко много барбадоската изпълнителка липсва на публиката.
На стадиона в Аризона присъстваха по традиция много известни личности, но една от тях направи особено впечатление. Не знам дали Кара Делевин е особен почитател на американския футбол, но определено е сред феновете на Риана.
В профила си в Instagram моделът сподели пост с две снимки. На първата се вижда съвсем ясно надписът на тениската, с която Кара е облечена. “Концертът на Риана е прекъснат от футболна среща, странно, но както и да е.”
Още по-интересна е втората снимка, на която Кара Делевин е вдигнала тениската пред лицето си. Освен стегнатия ѝ корем, виждаме, че тениската е наистина специална, защото по този начин пред лицето и стои образа на Риана с шлем за американски футбол.
От People разбираме, че тениската е част от колекцията Game Day на Savage x Fenty. А цената ѝ не е никак ниска – струва малко над 130 лв.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившата на Шон Пен откровено за отношенията им

Робин Райт и Шон Пен започват своята връзка през 1990 г., когато се засичат на снимачната площадка за снимките на филма “Опрощаване”. Това се случва непосредствено след развода на Шон с Мадона.  Законно сключват брак през 1996 г. и са съпруг и съпруга в продължение на 14 години. Имат две […]