Участник от “Капките” призна: От седмица съм на наркотици

Финалът на “Като две капки вода” наближава – последният лайф е определен за 16 май, а участниците вече изплискват капаците с безумни простотии. 

Един от участниците, спряган за победител в шоуто, направи шокиращо признание, което остави зрителите втрещени, а водещите побързаха да прикрият думите му. Той призна в национален ефир, че от една седмица взима наркотици, но не ми е достатъчно. 

Става въпрос за актьора Александър Сано, който влезе в образа на Dave Gahan – фронтмен и вокалист на група Depeche Mode. След изпълнението си той каза: “”Ползвах една седмица наркотици, но не е достатъчно”. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро се видяха в приключение и започнаха да пелтечат, опитвайки се да замажат скандалното откровение на Сано. 
Думите на Сано дойдоха след похвала от Фънки, че изглежда по-добре от оригинала. А Сано се пошегува, че е по-слаб от него защото ползва наркотици. А истината е, че Сано води изключително здравословен живот и тренира усърдно във фитнес залата, а тялото му се отплаща с начина, по който изглежда, което го превърна в магнит за жените./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg