Карлос Алкарас и Nike – любов (и договор) за милиони

Карлос Алкарас за пореден път доказа, че няма така лесно да се откаже от мечтата си да бъде номер едно в тениса. След титлата от Roland-Garros 2024 това остава осъществимо.
Испанецът вече има спечелени три от четирите турнира от Големия шлем, като му остава да завоюва единствено титла от Australian Open.
Развиващата се със светлинна скорост кариера на Алкарас може да бъде изстреляна в друго измерение посредством новия му договор с Nike. 
От испанската медия Sports Business Journal твърдят, че Карлос Алкарас е подписал нов договор с Nike, който ще му даде възможността да създаде свое собствено лого. Нещо, което до момента компанията е правила в тениса само за Рафаел Надал и Роджър Федерер.
Твърденията са, че новият договор на 21-годишния тенисист ще му носи между 15 и 20 милиона долара на година през следващите 10 години, пише Sports Illustrated.
След триумфа на Roland-Garros 2024 Карлос Алкарас успя да запише още едно забележително постижение. Въпреки крехките си години, той вече има спечелени на 30 милиона долара от наградни фондове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ана Курникова с рядка публикация за живота с Енрике Иглесиас

Нещата в живота на Енриге Иглесиас очевидно са се подредили добре – той е един от най-успешните латино поп изпълнители за всички времена, а освен това се радва на голямо и здраво семейство. Женен за някогашната тенисистка Ана Курникова, Иглесиас е баща на три деца. Именно Денят на бащата е […]

Subscribe US Now