Ана Курникова с рядка публикация за живота с Енрике Иглесиас

Нещата в живота на Енриге Иглесиас очевидно са се подредили добре – той е един от най-успешните латино поп изпълнители за всички времена, а освен това се радва на голямо и здраво семейство.
Женен за някогашната тенисистка Ана Курникова, Иглесиас е баща на три деца. Именно Денят на бащата е поводът 43-годишната рускиня да публикува любопитни снимки в официалния си профил в Instagram.
“Честит Ден на бащата на моя мъж. И на всички бащи”, пише тя. Ана споделя три отделни снимки на Енрике с трите им деца – седемгодишните близнаци Луси и Николас, и четиригодишната Мари.
Енрике Иглесиас и Ана Курникова са заедно от 2001 г., когато се запознават на снимачната площадка на видеото към песента му “Escape”. Заедно с децата си водят уединен живот в луксозен дом в Маями.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот с урок по стил

Кейт Мидълтън най-после се показа на официално събитие, след като последното такова, на което присъства, беше в края на миналата година. Принцесата може и да минава курс по превантивна химиотерапия, но пък изглеждаше забележително. Тя участва в парада по случай официалния рожден ден на крал Чарлз Трети на 15 юни. […]

Subscribe US Now