Кажи на плажа къде ти влиза пясък…или поредната секси снимка на Кендъл Дженър

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации когато си поискат.
Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Поредна звездна екзотична почивка, поредна гореща снимка по бански. Не че може да имаме нещо против. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър, която определено знае как да нажежи страстите. Самата тя се издаде за това като качи пост в Instagram.
Не става ясно точно къде се намира, но пък кристално ясно, точно като морето на заден фон, се вижда колко умопомрачително секси е моделът.
И то за пореден път. Кендъл не се притеснява да демонстрира секси формите си, излегнала се директно на пясъка на райския плаж, като по всичко личи, че тя и човекът, който я снима, са единствените му посетители за деня. 
От кадрите не става ясно точно кой ѝ прави компания, но ни идва наум един човек. Последното име в дългия списък със завоевания на Кендъл Дженър е това на рапъра Bad Bunny.
Двамата така и не са потвърдили официално, че са двойка, но папараците неведнъж вече ги засичат да си разменят целувки и прегръдки на тайни срещи. И така от февруари досега. Наскоро двамата отново бяха “уловени” да интимничат по време на баскетболен мач. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е имало между Никол Шерцингер и Ник Кенън

На Никол Шерцингер не ѝ върви особено в любовта, но пък това не я спира да я търси постоянно. В момента тя е във връзка с Том Евънс, но списъка с мъже, с който е излизала, не е никак кратък. В него е и Ник Кенън. Комедиантът и рапър говори […]