Това ли е новото гадже на Били Айлиш

Често се говори за творчеството и външният вид на Били Айлиш. Рядко се случва името на певицата да бъде спрягано с някое момче. Преди време Айлиш беше романтично свързвана с рапъра Q (чието истинско име е Брандън Адамс). Тя говори за връзката им в своя документален филм за Apple TV+ от 2021 г. The World’s a Little Blurry.
“Просто не бях щастлива. Не исках същите неща, които той искаше, и не мисля, че това е честно за него”, каза тя за Q тогава. “Не мисля, че трябва да сте във връзка, супер развълнуван от неща, за които другият човек не се интересува.”
По всичко личи обаче, че Били Айлиш отново е открила любовта. Този път в лицето на Джеси Ръдърфорд.
Двамата бяха забелязани да се целуват пред индийския ресторант Lal Mirch в квартал Studio City в Лос Анджелис преди броени дни, което допълнително подхранва слуховете за връзката между 20-годишната изпълнителка, носител на Грами, и 31-годишният фронтмен на The Neighborhood.
Въпреки че нито един от двамата все още не е потвърдил официално връзката им, съдейки по разгорещените целувки, които си разменят, определено между тях припламва искрата на любовта. Да видим колко ще продължи романса им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мерил Стрийп знае как да се забавлява

Актьорският талант на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен. Все пак, актрисата е трикратен носител на Оскар. Съвсем наскоро обаче тя доказа, че е надарена и с още един талант, който явно ѝ се отдава толкова, колкото и актьорството. В неделя, 16 октомври, Мерил Стрийп се е забавлявала по […]