Смях! Деси Слава и Азис се гаврят с “Пиленцата от Монако” ВИДЕО

Много смях предизивкаха Деси Слава и Азис с последното си клипче в социалните мрежи. Те имитират и открито се подиграват на пиленцата от Монако Нина и Боби. 

Култовата двойка от “Смени жената” не спира да изумява хората със своите клипчета и непрекъснатото парадиране, че се намират на луксозни места, всичко е скъпо и луксът ги заобикаля отвсякъде. А изглежда това доста забавлява Деси Слава и Азис, които решиха да им се подиграват. 
Хитовите ни изпълнители пуснаха клипче от колата на Азис, а Деси се прави на сландалната Нина, като имитира говора й. Това е едно от първите забавни видеа на блондинката в нейния нов тик-ток. Решила е да бъде активна в новата социална платформа и да забавлява феновете си със своите артистични качества. 
 

Деси бе поздравена за успешната имитация на скандалните пиленца от Монако, а тя им обеща скоро още такива забавни клипчета. Напоследък наблюдаваме, че певицата и Азис са неразделни, както едно време, когато бяха собственици на нощен клуб. 
Азис съжалил приятелката си, след като качи много излишни килограми, и се зае със задачата да й бъде личен фитнес инструктор и да й помогне да си възвърне предишната фигура и самочувствие. А на Деси й трябва някой, който да я юрка, тъй като сама никога нищо не върши и мързелът винаги надделява./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктория от "Ергенът" с шокиращи думи за богатия мъж, който преобръща живота й

Рускинята Виктория Капитонова няколко пъти в “Ергенът” заяви, че досега е имала само богати гаджета, а от тях е запазила скъпи часовници, телефони, маркови чанти и дрехи, дори лек автомобил.  Най-накрая тя реши да разкрие кой мъж преобръща живота й и след него е запознала да гледа на парите по […]

Subscribe US Now