Изненада! Елен Колева има дъщеря от индиец СНИМКА

Актрисата Елен Колева изненадващо за всички показа, че има пораснала дъщеря. Красивото момиче е одрало кожата на звездата от “Шивачки”. 

В последните години Елен се отдръпна от медийния свят и времето си прекарва предимно в чужбина. След няколко неуспешни публични връзки тя реши да се скрие и да пази личния си живот в тайна. 
Елен Колева показа снимка на момиче и написа: “Дъщеря ми”. Не става въпрос за кръвна връзка, а за безумна прилика. Изпратили са тази снимка на Елен, а тя останала шокирана от безумната прилика на младото момиче с нейната външност. 

Самата Елен не познава момичето, нито знае от коя държава е. Но това не й пречи да се шегува с приятелите си в социалната мрежа. С намигване й казват, че е омешала расата, а тя им отговаря с думите: “бащата е с индийска кръв, а аз с руско- българска”.
Към момента Елен все още не е минала в отбора на майките, но със сигурност с нейните гени би имала прекрасна дъщеря. Друг е въпросът дали няма да хукне наистина да търси индиец за донор, за да може наистина да създаде създание като от снимката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емануела става конкуренция на Пайнера, ето какво стартира

Попфолк певицата Емануела търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се казва РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е създадена преди броени дни. Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по- известен в средите като Супер […]

Subscribe US Now