Готвене и градинарство – новото амплоа на Памела Андерсън

Ако някой в края на 90-те беше казал, че един ден Памела Андерсън няма да носи грим, ще живее в къща в провинцията и ще гледа зеленчукова градина, едва ли някой щеше да му повярва.
Някогашният секссимвол от “Спасители на плажа” напълно промени живота си в последните години. През 2019 г. тя замени живота в Калифорния с такъв в родната си Канада. Памела се пренесе да живее в къща на остров Ванкувър.
От 2021 г. къщата край езерото е нейният постоянен дом, където тя прекарва голяма част от времето сред природата. От Instagram профила й виждаме, че освен да си приготвя домашна храна, тя е започнала да си прави и зеленчукова градина.
В една от последните й публикации виждаме Андерсън на пазар за разсад, а в друг кадър тя ни показва изрядната си градина с много повдигнати лехи, засадени с тиквички и различни видове салатки.
Във видео от края на пролетта пък актрисата почиства тревата от опадалите листа с гребло, след което ги закарва с градинарска количка към компостната купчина – наистина необичайна среда, в която да видим Памела Андерсън.
По-рано тази година тя обяви, че ще издаде кратка книга с любимите си вегетариански рецепти. Първоначалната й идея е да ги събере на поредица от картички, които да са единствено за двамата й сина Брендън и Дилън. Сега обаче книгата е достъпна за предварителна поръчка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рафаел Надал е аут от Wimbledon 2024 - защо испанецът няма да играе в турнира

Рафаел Надал е доста далеч от най-добрите си години, но през последните няколко месеца феновете на испанеца са обнадеждени от завръщането му. Е, поне до момента играта не му се получава така, както би му се искало, а ранното отпадане от Roland-Garros бе поредното разочарование. Очакванията бяха, че Надал ще […]

Subscribe US Now