Това ли е новата жена до Лиъм Пейн

Има известни личности, които успяват да се задържат заедно много време и са щастливи. Но има и такива, на които все нещо не им се получава в любовта. 
Лиъм Пейн например някак не може да открие любовта на живота си, макар вече на няколко пъти да си е мислил, че го е направил. Първо дойде раздялата му с Черил Коул, от която има син – Беър (5 г.).
След това бившият член на One Direction започна връзка с Мая Хенри. Нещата се получава доста добре, като през лятото на 2020 г. стана ясно, че двамата са решили да се сгодят. Е, и това не се оказа достатъчно сериозно, защото по-рано през годината се разделиха.
Но Пейн не изглежда да се е отказал от идеята да намери сродната си душа. Според E! News, новата жена в живота на изпълнителя се казва Кейт Касиди. Лиъм Пейн и инфлуенсърката вече на два пъти са заснемани от папараци, докато са заедно на вечеря и хванати за ръка.
Към момента Пейн не е обявил официално връзката си, но няма и защо да го прави – всичко е ясно. Интересното е, че се е почувствал готов за нея само няколко месеца след като развали годежа си с Хенри.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цеца Величкович отсвири БГ колегите

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович отсвири БГ колегите си за грандиозния концерт, който ще изнесе на 1 декември в столичната “Арена Армеец”. Въпреки че грандамата на балканските ритми често се доверява на свои български колеги да я подгряват, този път е избрала сръбска банда. Сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо […]