Помните ли Ники Китаеца на Азис?! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Малцина са тези, които си спомнят за Ники Китаеца, с който Азис публично се венча преди повече от 10 години.

С днешна дата няма и спомен от онова момче, което стоеше до фолк краля като послушко и говореше в синхрон с медийния си мъж. Човекът, който четири години игра ролята на съпруг на Азис, а после се ожени за бившата фолк певица Виолета и съответно разведе с нея.
Двамата имат общо дете, заради което все още поддържат някакви отношения. В момента Николай Първанов, както са истинските му имена, се препитава като персонален фитнес инструктор и изготвяне на хранителни режими, паралелно върти и видео канал свързан с темата.

Още когато стартира това си занимание, Китаеца привлече аудитория с визия на фитнес модел. В момента обаче е подпухнал и видимо остарял, а визията му може да се оприличи с тази на квартална батка от “Люлин”, пише “Хотнюз”. 
Няма и спомен от миловидното излъчване, с което го свързвахме докато беше приближен до Азис. Припомняме ви, че Николай беше за известно време и продуцент на фолк изпълнители. След като приключи с тази си дейност, той изчезна от светските среди и се завърна като фитнес манияк.
В интервю обаче иска да се разграничи от бодибилдерите. “Аз с бодибилдинг не се занимавам. Харесва ми да ги гледам, да наблюдавам състезанията, в които те участват, но аз предпочитам фитнеса, насочен към това тялото да изглежда спортно. Преходът към културизма никога не ме е изкушавал. Не бих се включил в подобно състезание”, категоричен е мускулягата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагностицирането му с деменция

Вече повече от година измина откакто Брус Уилис се оттегли от актьорството след поставената му диагноза фронтотемпорална деменция. Първото изявление семейството на актьора направи през март 2022 г., а през февруари следващата година стана ясно, че състоянието му е прогресирало. Първоначално се знаеше, че заболяването е повлияло на когнитивните способности […]

Subscribe US Now