Новата Мис Америка – на 22 и офицер от военновъздушните сили

Американците вече избраха своята нова мис. На официална церемония Мис Америка 2023 Грейс Станке от щата Уинсконсин короняса своята наследничка – Мадисън Марш, която преди това е представлявала щата Колорадо.
За Мис Америка 2024 знаем, че е на 22 години и е втори лейтенант от военновъздушните сили на САЩ, което я прави първият действащ офицер от военновъздушните сили, носител на титлата.
Във времето, което не прекарва във въздуха, Мадисън Марш е отдадена и на образованието, което завършва в момента. Сега тя учи магистратура в програмата за публична политика на Harvard Kennedy School.
“Можеш да постигнеш всичко. Небето не е границата и единственият човек, който те спира, си ти”, споделя новата Мис Америка в интервю, качено и на стори в Instagram профила ѝ.
Към мотивиращите си думи добавя също, че щом тя може да дойде от “малък град, без да е част от конкурса” и да стане част от него, то тогава и всеки друг може да го направи.
За конкурса тази година са се явили 51 участнички, които да представят всеки едни от щатите и окръг Колумбия. Съдии са избрали 10 от момичетата, а публиката е гласувала за едно, като така полуфиналистките са станали 11.
Преди селекцията да бъде сведена до пет момичета, полуфиналистките е трябвало да участват в няколко отделни кръга, ка които да дефилират, да представят талант и водят дискусия по “горещи теми”.
Избраните финалистки пък е трябвало да говорят и за своите мечти и цели като Мис Америка.
След коронясването си Мадисън Марш споделя пред CNN, че от сцената е разказала личната си история за това как е получила лиценз за пилот, когато е била на 16 години, както и за борбата на майка ѝ с рак на панкреаса. Дискусионната тема за наркотиците също е била част от представянето на 22-годишната Мис Америка.
“Страхотно изживяване е да събера двете страни на любимите части от живота си и се надявам да помогна на други хора да осъзнаят, че не е нужно да си поставят ограничения”, споделя още за победата си Мадисън Марш, цитирана от The New York Post.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващото решение на Марго Роби

Марго Роби може и да не спечели Златен глобус за най-добра актриса в комедия или мюзикъл за ролята си в “Барби”, но пък това далеч не омаловажава успеха на филма ѝ. Всъщност работата по него за Роби бе двойна, тъй като освен че участва в него, тя и го продуцира. […]

Subscribe US Now