Сестрата на Кейт Мидълтън и един имот за 22.5 милиона

Съвсем наскоро Пипа Мидълтън стана майка за трети път и съвсем естествено животът й се върти около отглеждането на децата. А това не е толкова лесна задача, когато си в големия град (Лондон) и са далеч от родители, които да помагат.
Това обаче няма да е вече така, защото Пипа и съпругът й Джеймс Матюс се местят в Беркшир.
Именно там живеят родителите й Майкъл и Каръл Мидълтън. Семейство Матюс обаче няма да отседне при тях, а в чисто нова къща на пет етажа с 30 стаи, собствен фитнес, кино зала и помещения за прислугата.
Това става благодарение на продажбата на имота им в лондонския квартал Челси, който според Express Пипа и Джеймс са продали за 22.5 милиона британски паунда – 5.5 милиона по-скъпо от сумата, за която Матюс го е закупил през 2014 г.
38-годишната Пипа и 46-годишният Джеймс станаха родители на малката Роуз миналия месец. Те имат и две по-големи деца – двегодишният Артър и едногодишната Грейс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ева Кикерезова прикова вниманието с това обяснение в любов от Сан Марино СНИМКА

Ева Кикерезова може и да не работи в Нова тв или в bTV, но пък привлича неудържимо вниманието и със сигурност прогнозата за времето не е единствената причина за това. Наскоро красивата синоптичка на БНТ показа къде релаксират с мъжа й Явор. Двамата са избрали точно този момент от лятото, […]