Поредният жесток обрат в “Игри на волята” доведе изненадващо до…

Обратите в “Игри на волята” се превърнаха напоследък във визитна картичка на актуалния сезон на риалити формата. И докато едни се наслаждават на удобствата и храната в Резиденцията, други стоически понасят липсата на всичко край Дивата река.

След като наскоро Гладиаторите се насладиха на лукса, топлата вода и храната в изобилие в Резиденцията, спечелвайки последната си битка, ето, че сега късмета им изневери и те се озоваха на точно обратните условия, или по-скоро на липсата на такива – на Дивата река. Това се случи, след като племето на Старейшините спечели териториалния сблъсък.
Топ участници от “Игри на волята” изгряват първо в чалга клипове ВИДЕО

Краси Дунев и Виктория Пенелова показаха много добър синхрон в първата част на изпитанието, къдеото трябваше да си предават части от пъзел с главата надолу, висящи от високи люлки, а преднината, която в крайна сметка те успяха да донесат, беше много полезна на програмиста Момчил Василев и на бившата волейболистка Денислава Велкова, които донесоха победата, подреждайки успешно пъзела.
Изплуваха СНИМКИ от юношеството на Момчил от “Игри на волята”

Загубата на Гладиаторите пък, както стана ясно, ги изпраща директно на Дивата река. Те обаче, прекараха една седмица преди това в Резиденцията, където се постараха да се заситят добре. Искаше им се да останат там, но техният капитан Радостин Василев, който е рекордьор на Гинес, не се справи добре на люлките и бе заменен от футболния съдия Крум Апостолов.
Преднината на Старейшините обаче се оказа голяма и Гладиаторите загубиха.

Така следващата капитанска битка ще противопостави един срещу друг Радостин и капитанът на сините Мастагарков, а победителят ще получи възможност да избере с кое племе да продължи напред в екстремното риалити./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада: Актьорът Валери Йорданов стана баща за трети път, а майката е...

Актьорът Валери Йорданов стана татко за трети път, след като приятелката му – младата докторка Неделина Куртелова му роди наследник наскоро. 49-годишният актьор, който вече е баща на две дъщери от бившата си съпруга Жени, се похвали с новородения си син преди броени дни, а малкото момченце се казва Йордан. До […]

Subscribe US Now