Последните дни на граф Николай в Европа

Датската кралица Маргрете преди няколко месеца реши въпроса с това никой в семейството да не се чувства като “резерва” подобно на принц Хари. Тя остави титлите “принц” и принцеса” единствено за семейството на престолонаследника си принц Фредерик.
Дали в резултат на това или не, но семейството на по-малкия й син Йоаким предприе някои промени в живота си. Йоаким заедно с втората си съпруга Мари и децата им се местят да живеят в САЩ. А голямото му дете от първия му брак – в Австралия.
Говорим за граф Николай (доскоро принц), който е най-големият внук на кралица Маргрете. 23-годишният Николай обяви, че с приятелката си Бенедикте заминават да учат един семестър в Технологичния университет на Сидни.
Междувременно той публикува нови снимки в официалния си профил в Instagram, като текстът към тях гласеше: “Моите последни дни в Европа”. Те очевидно са направени по време на лятната му ваканция в южна Франция, където датското кралско семейство притежава вила.
Очевидно любимите занимания на Николай, както и на Бенедикте, е да се наслаждават на хубаво вино, придружено с качествена френска храна, и да плуват в лазурните води край френския бряг.
Подобни снимки сподели и самата тя на профила си в Instagram. Николай работи и като модел, като е дефилирал за Dior и се е снимал във фотосесии на списания като Vogue и Numero.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси подаръкът на Джей Ло за Бен Афлек

Миналият месец Дженифър Лопес и Бен Афлек имаха все хубави поводи за празнуване. И разбира се, не пропуснаха да отбележат подобаващо както рождения ден на певицата, така и първата си годишнина от сватбата. От двете събития по-грандиозното бе 54-ия рожден ден на Джей Ло, за който стана ясно, че е организирала […]

Subscribe US Now