Голямата новина на Марая Кери

Харесваме ранната Марая Кери. Тази, която точно на днешната дата 16 септември преди 25 години издаде шестия си студиен албум Butterfly. 
Проблемът е, че Марая Кери отпреди 25 години е различна от Марая Кери днес. И не че ни е питала, но изпълнителката е решила да направи нещо, с което да се хареса именно на хората като нас – фенове на “старата” Марая.
Прави го, като ни праща в далечната 1997 г. и ни радва с новината, че е решила да пусне специално издание на Butterfly – нейния “любим и вероятно най-личен албум”.
Освен познатите ни вече песни, Butterfly25 включва и осем нови, чисто нова 4K версия на “The Roof” и “Honey”, както и документален филм за неговото създаване. В луксозното издание има и изпълнения на Марая Кери на живо от 90-те години на миналия век, пише People.
“Честита годишнина на BUTTERFLY! Никога няма да забравя деня, в който пуснах този албум. Никога преди не се бях чувствала по-открита и уязвима, но в същото време свободна и изпълнена с еуфория. Беше истинско разкриване на моя дух, душа и най-съкровени чувства, които излях във всеки текст и всяка нота. 25 години по-късно това все още е един моментите, с които най-много се гордея в живота и кариерата си”, написа тя в Instagram.
Марая Кери съобщи голямата новина в сряда, 14 септември, чрез видео, на което виждаме компилация от кратки части от музикални видеоклипове от песните от албума. За ден публикацията събра повече от 131 хиляди сърца и над пет хиляди положителни коментара.
Butterfly дебютира под номер 1 в Billboard 200 на 4 октомври 1997 г. и остава в класациите 55 седмици. От четвъртък, 15 септември, най-стриймваната песен от албума – “My All”, може да се похвали с над 80 милиона слушания в Spotify.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дяволската закачка на Ан Хатауей

В класически черни обувки на висок ток Louboutin Ан Хатауей уверено върви към мястото, където в сряда, 14 септември, се провежда ревюто на Майкъл Корс на Седмицата на модата в Ню Йорк. Кокетно се закача и с камерите, позирайки в кафяв тренчкот с крокодилска щампа. Под него се показва мини пола от същата материя […]