Мощен хейт заля новия “Ерген” Евгени Генчев, оказа се, че той… ВИДЕО

Втори сезон на “Ергенът” вече чука на вратата, особено след като вече стана ясно и кой ще влезе в ролята на най-желан тв ерген у нас в следващите месеци.

Става дума за пианиста Евгени Генчев, който със сигурност е провокирал интересна на мнозина, но също така явно предизвика и не малко недоброжелателни реакции в социалните мрежи. Нещо повече – оказва се, че Евгени не впечатлил мацките от първи сезон на романтичната продукция, по-конкретно победителката Виктория Капитонова, Людмила и Венета.
Ето го новия “Ерген” на България, оказа се истински виртуоз ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Първият “Ерген” Виктор Стоянов пък, дори не е споделил новината за наследника си в шоуто. Виктория, Людмила и Венета пък са пожелали единствено успех на Евгени и нищо повече.
“Ергенът” Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ
Рускинята, която спечели в първи сезон, дори направи и алтернативен кастинг в Инстаграм профила си, в който последователите й могат да предлагат любимците си за ерген № 1 на България. От него излезе, че мнозина биха искали да видят в тази роля Фики Стораро, Филип Буков, чието име бе спрягано за шоуто, Иво Аръков, та дори и Бойко Борисов.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Засега самият Евгени Генчев не е коментирал реакциите на участниците в първи сезон, нито пък своето собствено предстоящо участие във формата. Пианистът дори не е постнал официалния тийзър.
Както вече стана ясно, новият най-желан тв ерген е световноизвестен пианист, завършил е Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в огромни зали и си е партнирал с холивудски звезди и големи музиканти./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Източник: blitz.bg
Next Post

Никол Шерцингер може и това

Никол Шерцингер може да не е изкарвала нова музика от доста дълго време, но пък повече от добре знае как да поддържа интереса към себе си и да радва своите над пет милиона последователи в Instagram. В последните седмици в профила й се препълни откъм секси снимки по бански от различни […]