Пикантно: Участник от “Игри на волята” се сцепил да си бие ч*кии в шоуто ВИДЕО

Един от участниците в “Игри на волята” призна, че се е сцепил да мастурбира в риалити предаването, а причината е, че просто извън него доста редовно се е отдавал на плътски удоволствия. 

Става въпрос за Крум от племето на Гладиаторите, който отпадна през изминалата седмица. 
Признанието си той прави в интервю точно след последната му битка в шоуто, където разказва за голямата пикантерия и прави една от най-епичните му физиономии, които станаха и негова емблема в предаването. 
„Ще излъжа, ако кажа, че не съм мастурбирал по време на предаването. Общо взето… лекинко, така… Дажбата, която имам принципно в нормалния живот, си я взех тука за цялото предаване. Няма да кажа бройката”, казва той. 
БЛИЦ припомня, че Крум бе отстранен в битка с атлета Красимир Дунев от племето на Старейшините. 
Вижте  признанието на Крум във видеото.
 

@vbox7official
Крум от Игри на волята: Бих правил тройка с Калоян и Цвети! Вижте цялото интервю на сайта на VBOX7! #igrinavoliata #igrinavoliata2023
♬ original sound – Vbox7.com

Източник: blitz.bg
Next Post

37-годишният син на Клинт Истууд - секси и успешен, също като баща си

Може да го познаваме като син на Клинт Истууд, но Скот работи усилено, за да създаде собствено име в Холивуд. Определено си струва да видим някои любопитни подробности за живота му. Той е роден като Скот Клинтън Рийвс. При първото прослушване за роли  използва Рийвс, за да може да се докаже […]

Subscribe US Now