Какво се случва със Зара от “Биг Брадър”

Макар че вече от пет години не е имало нов сезон на “Биг Брадър”, все още помним някои от участниците от първия. Между тях е Велизара Трифонова, по позната просто като “Зара от Биг Брадър”.
38-годишната варненка от години не живее в България. За известно време тя беше омъжена за австралийския спортист Ерик Уотсън и в профила си в Instagram носеше фамилията Уотсън. Наскоро обаче Зара промени фамилията си на Лахиф.
Някои светски медии в страната предполагат, че Зара е омъжена за ръгбиста Макс Лахиф. Така ли е наистина тя не е потвърдила, затова пък разкри друга радостна новина.
Зара публикува кратко видео, на което е с бременно коремче. Текстът гласи: “Денят, в който навърших 38, той навърши 38 седмици в корема ми. Все още ми липсват ританията.”
От това разбираме, че тя вече е станала майка на момче. За момента обаче не се знае нито името на бебето, нито пък кой наистина е мъжът в живота на Зара от “Биг Брадър”. Сред първите честитили й като коментар в Instagram са Диляна Попова и Ивайла Бакалова.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2020 се съблече гола на снега СНИМКА 18+

Лафът „От студ умри – гъзар бъди“ придоби нов смисъл след последната изява на Мис България 2020. Венцислава Тафкова честити първия сняг на своите последователи със снимка, на която е чисто гола до кръста. На фона на преспите и побелелите борове, моделката се разгорещи и излезе на терасата топлес.       […]

Subscribe US Now