Вулгарно! Ето как Дара се гали по най-милото СНИМКА 18+

Тийнсензацията Дара определено се слави със скандален имидж и поведение, но последната й снимка в Инстаграм не се прие много добре от почитателите. 

Певицата показа скандален кадър, на който едната й ръка се намира на едно интимно място, а мимиките на лицето й издават, че е изпаднала в екстаз. 

Изглежда, че Дара не може просто така да позира, а трябва да внесе скандал. И за тази цел е застанала в много провокативна поза, а мястото на ръката й порази феновете с по-консервативно поведение. 
Дара се прочу след участието си в “Екс фактор”, след което подписа договор със Саня Армутлиева и оттогава не спира да създават хубави песни. Още на кастингите на музикалното шоу се видя, че е цапната в устата и обича провокациите, което пък е сигурен успех в родния шоубизнес./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Двойка от "Игри на волята" го направиха на плажа в Гърция СНИМКИ 18+

Валентин и Елия от третия сезон на “Игри на волята” се гаджосаха по време на формата. Много хора не вярваха в бъдещето на тяхната любов, но ето че година по-късно те продължават да се обичат все така силно.  Палавите риалити звезди събраха погледите на всички плажуващи в Гърция с това, […]

Subscribe US Now