Айлин от “Ергенът хвърли бомбата: С Евгени беше само веднъж, не повече!

Откакто е излязла от “Ергенът” Айлин Бобева не спира с провокациите и скандалните признания в мрежата. Каратистката, която Евгени Генчев не само, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва.

Само да припомним, че след като не получи роза в шоуто, Бобева нахално пристъпи правилата на формата и се върна обратно, но пианистът отново й показа вратата. “Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно”, заяви после Бобева.
Айлин от “Ергенът”: Ма, мойто момиче, млъкни завинаги! ВИДЕО

Но и не спря дотук! За да развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента, брюнетката добави: “С него беше само веднъж, не повече!” 
Отвратителен чат на Айлин Бобева от “Ергенът”: описва членовете на двама мъже!
Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно, а продължението оставяме да доразвиете вие. Затова и вероятно думите й, че е било “само веднъж”, са достатъчно красноречиви в случая. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имени цели три месеца, колкото са продължили снимките.

“Айлин му е бутнала, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка”, коментират в нета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какви ги вършат Вергов и Стефания Колева? Той показа как двамата се... СНИМКИ

Докато в публичното пространство сагата с делото, заведено срещу него от колежката му Диана Димитрова се вихри с пълна сила, Юлиан Вергов предпочита да фокусира вниманието на последователите си към доста по-странични неща. Например, командировка със Стефания Колева! Всъщност става въпрос за кадър от архива на свежия сериал “Тя и […]