Шок! Юлиан Вергов е в болница след инцидент СНИМКИ

Черни облаци са надвиснали над актьора Юлиан Вергов, който няма и минута спокойствие след разкритията на колежката му и бивша любовница Диана Димитрова, че я е пребил като куче. 

В момента обичаният актьор се намира в болница, а положението му не е никак цветущо. 
Вергов сподели две снимки от болничната стая, на едната от които е щастлив и показва с палец, че “всичко е 6”. На другата е снимал коляното си и долната част на намазания си с йод крак, с компрес на капачката на коляното му. 

Предполага се, че е претърпял злополука и изглежда, е минал през някакъв вид интервенция на коляното. Все още не е споделил какво се е случило, но щом пише, че всичко е минало добре, значи инцидентът е с щастлив край.
След драмите с актрисата Диана Димитрова той започва все по-често да ходи сам на разходки в планината, където прочиства мозъка си от негативни мисли. Вероятно там е станал и сакатлъка, но поне е попаднал на светски доктори, които са го оправили бързо./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Полицейски чадър: Синът на Тони Стораро гази нагло закона, застраши живота на... ВИДЕО

По-малкият син на Тони Стораро – попфолк изпълнителят Емрах е летял с безумните 170км/ч по Околовръстното шосе на София по късни доби. Самият той се похвали с възможностите на колата си в TikTok като пусна лайв, на който ясно се вижда огромната скорост, която е развил с мощното си возило и как […]