Полицейски чадър: Синът на Тони Стораро гази нагло закона, застраши живота на… ВИДЕО

По-малкият син на Тони Стораро – попфолк изпълнителят Емрах е летял с безумните 170км/ч по Околовръстното шосе на София по късни доби.

Самият той се похвали с възможностите на колата си в TikTok като пусна лайв, на който ясно се вижда огромната скорост, която е развил с мощното си возило и как гази закона с 90 км/ч над ограничението.
Оказва се, че някакъв анонимен хейтър с друга марка автомобил се подиграл на неговите шофьорски умения и състезателните способности на новата му кола. В отговор младият изпълнител в попфолка го предизвика да се срещнат на Околовръстното, за да си премерят колите, но той така и не се появил, въпреки рейсърските си закани, пише “Телеграф”. 

Емрах просто искал да докаже, че БМВ-то е кралят на пътя и че в гаража си има истински звяр. Така че това не му попречило да натисне газта. За щастие безразсъдството не е предизвикало поредния сериозен инцидент на Околовръстното.
Малкият Стораро се сдоби с нов автомобил по случай рождения си ден. Става въпрос за супермускулесто BMW М3 със 700 конски сили под капака и цена около 250 хил. лв. Когато това се случи, Емрах сподели, че колата може да се кара много бързо, но не и постоянно. “Ако искам да съм жив на пътя, де”, допълни тогава.
Това не е първата такава проява на пътя от страна на Емрах. И преди се е хвалил в социалните мрежи, че на пътя е истински Шумахер. Това породи съмнения, че има полицейски чадър над синчето на Тони Стораро, който застрашава хиляди човешки животи и се измъква всеки път безнаказано. Да не говорим, че бившата му приятелка Теди Александрова разкри, че употребява и забранени субстанции, след което вероятно в такова състояние сяда зад волана./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Пищното парти на Кейли Куоко

Кейли Куоко няма търпение да стане майка. И колкото по-близо е моментът, в който това ще се случи, толкова по-нетърпелива става актрисата. Самата Кейли сподели това по време на бебешкото парти, организирано преди дни по случай щастливото събитие. От момента, в който обяви своята бременност, актрисата не спира да разказва […]