Защо глобиха Ким Кардашиян с повече от 1 милион долара

Поводът отново да се заговори за Ким Кардашиян е още едно напомняне, че знаменитости просто трябва много да внимават какво точно се съгласяват да рекламират. Освен ако не искат да плащат солидна глоба, както ѝ се е на наложило на риалити звездата.
Ким Кардашиян бе принудена да извади 1.26 милиона долара от собствения си джоб и да ги плати на американската комисия по ценни книжа и борси, тъй като неправомерно е рекламирала криптовалута.
Рекламата на EthereumMax тя е публикувала като Instagram стори в профила си през юни 2021 г. Заради краткия живот на сторитата в социалната мрежа то е изтекло бързо, но се предполага, че е било видяно от 225 милиона човека – колкото са били тогава последователите на Ким Кардашиян.
Сега, макар и повече от година по-късно, тя е обвинена в “неразкриване, че са ѝ платени 250 000 долара, за да публикува своя публикация в Instagram”, пише CNN.
Глобата от над милион долара Ким Кардашиян вече се е съгласила да плати, а освен това ще върне и печалбата си от 250 000 долара, както и ще участва в текущото разследване на американската комисия по ценни книжа и борси. Дотук риалити звездата дава доста добър пример как е редно да се постъпи в подобна ситуация.
А и освен всичко това, тя е дала и обещание, че няма да популяризира никакви криптовалути за период от три години.
Адвокатите ѝ споделят, че Ким Кардашиян е доволна от разрешаването на въпроса с институциите. С тях вече е постигнато споразумение и цялата история е зад гърба ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Уволняват охраната на "Фермата" заради Веселка и Альона СНИМКИ

Охранител на “Фермата” пострада жестоко заради непростим гаф на две от най-силните жени в предаването. От продукцията уволниха мъжа, след като шампионката от шестия сезон на предаването Веселка и рускинята Альона погазиха правилата в стопанството. Малко преди обяд претендентките за приза от 100 000 лева отишли при охранителя под предлог, че […]