Божана Кацарова развя голотии в “Сървайвър”, в мрежата я попиляха СНИМКА

Откакто е влязла в “Сървайвър” готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти доста унищожителен хейт в социалните мрежи, където потребителите редовно изразяват недоволство от поведението й.

Претенциите на Кацарова вече все по-често дразнят и останалите участници в екстремния риалити формат. Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички срещу себе си в шоуто, много скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всякакви голотии, за да привлече погледите към себе си.
Божана Кацарова проплака: Останах без коса в “Сървайвър” СНИМКА
“И накара зрителите да пият “Деган” против повръщане”, гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат “боклук” заради “евтините опити да прилича погледите”.

“Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним”, не спират с атакуващите коментари зрителите.
Какви ги върши Божана Кацарова в “Сървайвър”?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ
 А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на “Сървайвър”. Непукизмът й е изразен до такава степен, че тя все по-често използва вулгарен и циничен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Георги Стайков полудя, псува Диана Димитрова като каруцар: Да ти е** п****** леля!

Неслучайно пишем, че сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ развой – далеч не само заради разкритията, които и двамата правят през определено време, но и зарада вълната от коментари в социалните мрежи. Границите на добрия тон отдавна са минати, но това, което направи наскоро Георги Стайков, […]

Subscribe US Now