Плановете на Адел за 2025 г.

Откакто започна нов етап от живота си в САЩ, нещата на Адел се подреждат все по-добре. Очевидно е щастлива и спокойна във връзката си с Рич Пол, отглежда сина си Анджело, а освен това съвсем скоро ще започнат концертите й като резидент в Caesars Palace в Лас Вегас.
Само преди дни 34-годишната английска певица участва в сесия с въпроси и отговори със свои фенове в Лос Анджелис. И там успя да изненада всички с нови планове за бъдещето.
“След като приключа във Вегас, искам да запиша да уча английска литература”, заяви Адел и допълни, че ако не се занимаваше с музика, със сигурност щеше да бъде учителка по английска литература.
“Със сигурност използвам любовта си към английския в това, което правя и в момента. Но ми се иска да бях завършила и университет – ще го направя онлайн с учител”, каза още тя. Плановете й са да започне обучението си през 2025 г.
От ВВС ни припомнят, че Адел никога не е криела страстта си към родния си език. Миналата година беше в родината си за събитието An Audience with Adele, където се срещна с учителката си по литература от гимназията г-жа Макдоналд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тези мачочци от "Игри на волята" се съблякоха и накараха мацките да настръхнат СНИМКА

В последния сезон на “Игри на волята” участниците са с много силна физика, а мъжете безспорно спечелиха фенските сърца на жените не само с чар и характер, но също с телосложение.  В битката за най-привлекателен мъж е оспорвана, а в нея се включват почти всички участници от последния сезон. Двама […]