Гала втрещи всички, призна къде я погребват

Гала призна в ефир нещо, с което буквално втрещи зрителите пред малките екрани. Една от най-популярните ни водещи заяви, че вече притежава земя в Шотландия, а с добавката, която направи, първоначално смълча всички в студиото.

“Ако реша, могат да ме погребат там”, каза Гала и накара всички да замръзнат за момент с черния си хумор. И добави още, че в Шотландия притежаването на земя автоматично води до получаване на благородническа титла.
Бременна ли е Гала?! Водещата си каза всичко
“Имам и свидетелство, което удостоверява, че вече имам право да ползвам титлата лейди. Така че вече съм лейди Гала, която е благородничка”, с усмивка поясни още водещата.

Иначе Гала никога не е ходила в Шотландия и по думите й – даже не знае къде точно се намирасобствеността й, но пък за сметка на това много се радва от подаръка, който й е направен от близък човек.
Гала онемя заради СНИМКА отпреди 23 години и изби рибата с признание
Напоследък е много модерно човек да си купи земя от Луната или пък да направи такъв подарък. Справка показва, че само за 12 лева можем да си купим декар на Луната, като според специалисти подобна инвестиция е едно от най-добрите капиталовложения. Терен в така наречените Таурус планини на Луната струва 32 долара, но ако закупите 40 декара, цената пада на 21 долара./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Риана наеме къща за седмица и плати 500 000 долара

Вече сме много по-близо до новото издание на Супербоул, отколкото до последното му такова, но интересните подробности около него не спират. И по-точно около екстравагантните решения на Риана, която завладя сцената на най-голямото спортно събитие в САЩ. Финалът се проведе на State Farm Stadium в Аризона, което е далеч от мястото, […]

Subscribe US Now