Дара откри сезона на дините, показа пълна пазва и… СНИМКА 18+

Младата певица Дара определено знае как да прикове мъжкото внимание. Направи го по старомодния начин – чрез открита пазва, с което обяви “сезонът на дините” за открит. 

Певицата с пищна естествена гръд демонстрира невиждан сексапил, но в същото време съобщи и невероятна теория за дините, която малко хора знаят. 
Певицата сподели в социалните мрежи снимка, на която държи парче диня, но мъжките погледи бяха приковани повече към нейните две естествени дини. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

“Диня със сирене или без? Намерих нещо интересно, което не знаех. Може да ви помогне в избора на перфектната диня.

Дините се делят на момчета и момичета.Много хора не знаят, че фермерите делят дините по пол. Например, “момчетата” са по-големи разбира се и имат продълговата форма. Те са и по-воднисти на вкус. “Момичетата” дини имат по-закръглена форма и са по-сладки’, пише Дара, която също е наясно, че силният пол ще обърнат внимание повече върху нейната гръд, отколкото на написаното за дините./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Известна водеща на БНТ скочи срещу Камелия и гей парада ВИДЕО

Журналистката от БНТ Карина Караньотова оплю жестоко гей парада, който се проведе през изминалия уикенд. Тя показа скандално видео от шествието на “различните”, а под пиперливия й език попадна и фолк звездата Камелия.  Русата фолк фурия бе сред гост-изпълнителите на шествието, където ги зарадва с емблематичните си хитове, сред които […]