Двойка от “Един за друг” снимат порно филми! Крият ги от…

Една от най-интересните двойки от “Един за друг” ще се окажат доста палави в реалния живот. Става въпрос за Веселина и Гани, които крият много интимна тайна.

Наш репортер научи, че забавните участници обичат камерите и извън формата, но вкъщи я включват единствено за заснемане на порно сцени. Домът им е пълен с видеокасети, на които Гани и Веси се вживяват в порно актьори. 
Те обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози. Пазят ги далече от любопитните погледи на техните деца, но със сигурност такива доказателства е опасно да се съхраняват, всичко може да стане. 

В шоуто “Един за друг” те неведнъж са се хвалили, че са царе в леглото и че именно плътските удоволствия ги сплотяват и благодарение на тях решават всеки възмикнал проблем в отношенията им. Не ни се мисли, ако тези касетки попаднат в грешните ръце, какво ще се случи тогава.
Те прекрачиха “Вилата на любовта” първи. Веси е на 36 години, а Гани – на 43. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца.За съжаление отпаднаха на крачка от финала./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Елен Колева има дъщеря от индиец СНИМКА

Актрисата Елен Колева изненадващо за всички показа, че има пораснала дъщеря. Красивото момиче е одрало кожата на звездата от “Шивачки”.  В последните години Елен се отдръпна от медийния свят и времето си прекарва предимно в чужбина. След няколко неуспешни публични връзки тя реши да се скрие и да пази личния […]