Кобилкина взриви мрежата с фейк новина за изборите СНИМКА

Наталия Кобилкина е способна да взриви социалните мрежи дори и когато става дума за фейк новина. Причината е, че в случая лицето и името й се оказаха пряко замесени в политическа агитация за предстоящите избори следващия месец.

Ако се чудите дали сексоложката е решила изведнъж да влиза в политиката и да се пробва и на това поприще, не бързайте. Няма да я видите там, поне не към този момент. За сметка на това обаче, в социалните мрежи вече обикаля нейна снимка, според която Кобилкина е част от листите на “Демократична България”, а под лика й е изписан надписа: “Довери се на разума”.
Изненада! Наталия Кобилкина иска второ бебе от… СНИМКА

Както може да предположите, коментарите под тази снимка са повече от взривоопасни – подигравателни, иронични, а на моменти и откроевно цинични. “Еб..ме или гласуваме”, се казва в един от тях, а в друг заключението е “Цялата ни политика е в порно бизнеса”.
Наталия Кобилкина премери “малък членче” с Бойко Кръстанов СНИМКИ
Засега тя не е коментирала “участието” си в политиката, вероятно заета със семинари в Лондон, където живее със семейството си в последните години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кои звезди ще оценяват в "Звездите в нас" СНИМКА

Най-новият музикален формат “Звездите в нас” стартира на 11 септември в ефира на Нова телевизия. Вече стана ясно коя е звездната двойка водещи, а ето, че вече са известни и имената на популярните ни личности, които ще оценяват участниците. Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Добрин Векилов – Дони ще имат тежката […]