Как изглежда дъщерята на Криси Тейгън и Джон Леджънд

През изминалия уикенд научихме, че семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън е станало малко по-голямо. Това потвърди гордият баща часове след пристигането на детето си.
Джон Леджънд каза на публиката по време на концерт, че са посрещнали “малкото бебе тази сутрин”.
“Какъв благословен ден”, с вълнение сподели той. Певецът добави, че въпреки че “не е спал много”, той се “чувства енергичен”, след като е прекарал “много време” в болницата, разказаха от People.
А сега двойката е готова да представи новия член на семейството. Прави го в социалните мрежи с милионите си фенове. Става ясно, че Криси и Джон си имат малко момиченце, което носи името Ести Максин Стивънс.
“Тя е тук! Ести Максин Стивънс – къщата е оживена и нашето семейство не може да бъде по-щастливо. Татко пролива всяка вечер сълзи от радост, като вижда Луна и Майлс толкова пълни с любов, а аз научавам, че се нуждаете от памперси, независимо от секциото. Ние сме потънали в блаженство. Благодарим ви за цялата любов и добри пожелания”, пише Криси Тейгън под снимка, на която виждаме Майлс и Луна да прегръщат малката си сестричка, толкова щастливи, че се е появила на бял свят. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Галена отказва тлъсти пачки, а причината е...

Бакшишите винаги са били нещо нормално за поп фолк дивите. И не само за тях, разбира се. Оказа се обаче, че за разлика от колежките си Галена отказва да прибира банкноти от въодушевени фенове по време на участията си. Бакшишите към изкусителната брюнетка със ситурност са достатъчно щедри – варират […]

Subscribe US Now