13 двубоя и българско участие на Senshi 13

Лятната отпуска за тази година може и да е в историята, но това не означава, че нямаме други поводи, заради които да посетим някои от градовете по крайбрежието на Черно море.
Като например Варна и по точно курортният комплекс Св. Св. Константин и Елена. Казваме го, защото утре 10 септември, именно там ще се проведе 13-ото издание на бойната галавечер Senshi.
И тази година, на която ще се проведат всички боеве, ще бъде издигната на самия плаж в курорта. А публиката ще наблюдава 13 двубоя, изпълнени с адреналин и голяма доза неизвестност.
Те ще са по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHI, а в галавечерта участие ще вземат бойци от общо 16 страни. Сред тях са Япония, Италия, Естония, Испания, Узбекистан и Мароко. На арената ще излязат и двама българи, разбира се. Това са Атанас Божилов и Едуард Алексанян.
Драгомир Петров също се очакваше да се впусне в битка, но това няма да се случи заради получена контузия. Senshi тази година ще бъде открит с двубоя между италианеца Ренато Пренга и японеца Джо Миахара.
Главната битка за вечерта ще противопостави германеца Ненад Косич и естонецът Юку Уриендал в категория над 95 килограма.
Senshi 13 започва точно в 19 ч. Билети за събитието все още могат да бъдат закупени тук. Двубоите ще бъдат предавани пряко в ефира на Bulgaria ON AIR и Max Sport 2.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стоичков събра погледите във "Фермата" с две осиротели телета СНИМКИ

Легендарната осмица Христо Стоичков влезе като специален гост във „Фермата“ и моментално се превърна в център на внимание. Футболистът обаче не се поласка от обожанието на риалити героите, скъси дистанцията и се впусна в селския живот – въртя триона, ряза салата, пя народни песни и разказва истории от славното си минало. […]

Subscribe US Now