Когато принц Уилям е… русалка

Ако има някой в кралското семейство без сериозни “провинения” пред обществеността, то това определено са принцът и принцесата на Уелс. Те са пример за подражание и спазват стриктно всички изисквания, които някой може да има към бъдещи крал и кралица на Великобритания.
Затова и никой не очаква внезапно принц Уилям да си спечели статут на секс символ. Това се случи след пътуването му до Сингапур за връчването на екологичните награди Earthshot миналата седмица.
В официалния профил на принца и принцесата на Уелс в Instagram се появи видео, на което Уилям се гмурка между коралови рифове. На него той е с плавници и шнорхел, а всичките му последователи могат да видят в каква чудесна физическа форма се намира.
Последваха много коментари, които се възхищават от мускулестата физика на принца или отбелязват многобройните му таланти, между които е и гмуркането. “Принц Уилям е русалка”, пък отбелязва един от коментиращите.
По време на престоя си в Сингапур принц Уилям участва и в традиционната надпревара с драконови лодки, където демонстрира – подобно на съпругата си, че никоя спортна дисциплина не може да му се опре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кога ще се появи Samsung Galaxy S24

Както обикновено се случва, едни от най-интересните и желани смартфони за 2024 г. ще се появят в самото начало на годината. Става дума за предстоящата Galaxy S24 серия на Samsung, която изглежда очакваме още в първия месец на 2024 г. Според Макс Джамбор, технологичен анализатор и редактор на тех издания, датата, […]