Бившият зет на Николина Чакърдъкова проговори за кървавия ужас в Балдево

Скандалът с мъртво пияния зет на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, който наръгал друг мъж при побой в курортното село Балдево, община Гоце Делчев, за който ви информирахме първи, търпи интересно продължение. Самият той реши да внесе яснота и достатъчно красноречиви детайли от разигралата се ситуация, които със сигурност ще провокират още много коментари.

Ето и какво пише вече бившият зет на фолклорната ни изпълнителка Симеон Бакалов:
“Здравейте приятели, съграждани, познати, непознати и всички които по някакъв начин съм притеснил или наранил със случката на 26.08  събота / в село Балдево, приемете моите извинения и моля чуйте все пак и моята гледна точка.
Чакърдъкова проговори след ареста на зет й, намушкал трима, и хвърли бомба: Той от месеци не е…
Мисля че всичко което се изписа по мой адрес е невярно, а и мисля че дължа обяснение поне на близките и познатите си. Първо искам да кажа, че съм в развод с майката на двете ми деца – Мария Чакардъкова, в прекрасни отношения сме ,но не живеем заедно от 8 месеца. Не виждам защо трябва да се замесват тяхните имена.

На 25.08 петък пристигнах в град Гоце Делчев с майка ми да видим децата ми, да прекарам уикенда с тях.Всичко беше прекрасно и се радвахме на хубавото време, спокойствието на град Гоце Делчев и на времето прекарано заедно.
На 26.08 – събота – прекарах целия ден с двете си деца и майка ми,като в 21 часа сложихме децата да спят , майка ми остана при тях и аз излезнах да се видя с приятели, все пак съм живял 6 години в град Гоце Делчев. Всичко беше тихо и спокойно.
В 23 и 30 часа получих обаждане от моя позната Елена Златкова, моя добра до този момент приятелка, живееща в град Сандански, но с корени от село Балдево.
Покани ме ако няма какво да правим да отидем да се видим до селото и, като ми каза че е с нейна приятелка Мария,и че няма други хора с тях. Повиках такси и тръгнах към село Балдево заедно с моят приятел Илия Карпатов. Страхотно момче, верен приятел, НЕ ОСЪЖДАН също като МЕН. Пристигайки в селото се настанихме в заведение на центъра на селото и поръчахме си по нещо и започнахме да си говорим.
Още с влизането обаче ми направи впечатление че освен нас в заведението има още една компания 15-18 души в видимо нетрезво състояние , говорещи на висок тон, някой голи до кръста . Всички лица бяха от мъжки пол, на възраст между 25-50 години по моя преценка. Всички употребяваха алкохол и първоначално не отразиха, че външни лица , които не са от селото влизат в тяхния “храм”.
След около 15 минути тона на съседната маса взе да се повишава и усетих намеци , че коментират мен и моя приятел И. Карпатов. Чуваха се неща от рода „Кви са тия”, „Кво правят тук“, все още нямаше директни намеци за насилие към нас или пък директна обида. Минаха се още 10 тина минути и вече започнаха подмятания от къде сме, какви сме и т.н.
Започнаха да говорят , че аз съм лицето направило ПТП преди 3 седмици в същото село. Искам да уточня, че преди 3 седмици отново със същата Елена Златева, на същото място имахме среща, като тръгвайки си с личният ми автомобил, в абсолютно трезво състояние но поради слабото осветление в малкото населено място и може би подценяване на ситуацията от моя страна наистина имаше ПТП, с паркиран автомобил, без пострадали хора.

Заплатих сумата от 1500 лв на собственика , тъй като няма АВТОКАСКО и всичко бе уточнено и решено в самата вечер. Собственика на ударения автомобил НЕ ПРИСЪСТВАШЕ на побоя над нас в събота на 26.08.
Връщам се на темата с компанията която просто си търсеше с какво да ни предизвикат и да си намерят причина на ни пребият. Единият от масата Георги Кременлиев – Патката , известен местен РЕЦИДИВИСТ , ОСЪЖДАН за ПОБОЙ НАД БРЕМЕННА ЖЕНА ПРЕЗ 2009 година, /лесно проверим факт/, в неадекватно състояние стана и дойде на нашата маса, започна да крещи какви се ние, несвързани неща за ударената кола, с която той няма нищо общо и тн.
Отговорих му ,че съм заплатил абсолютно всичко и че слуят е решен. Той продължи да говори несвързани неща като вече започна да отправя заплахи че ЖИВИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ТАМ.
Речта му продължи около 2 минути още с заплахи и се върна на масата си. Всички гледаха вторачено в нас двамата с Илко Карпатов. Тогава му казах- Илко тук ще имаме проблем викай такси ! – отново лесно проверим факт кога сме повикали такси от лияният ни телефон.
Когато агресивната компания видя , че ние не откликваме на агресията им и дори си плащаме сметката, дойде друг човек от тяхната маса. С брекети на зъбите около 28-30 годишен, който в последствие се оказа че е Кирил Партулов.
Отново КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. Дойде и в прав текст ми каза , че днес ще ядем много бой, че лично той щял да се гаври с нас, и отново подчерта ,че ОТ ТАМ ЖИВИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ. В този момент изади от джоба си нож размаха го и го прибра в джоба си отново.
Вече доста притеснени с Илия Карпатов станахме и се насочихме към таксито, когато Кирил Партулов ме хвана през врата взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че тази вечер цитириам „съм негов“ както и че ще ме изкорми като прасе, не му било за пръв път. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих , че просто искам да си тръгнем, не искаме проблеми.
Няма кой нормален човек да иска проблеми на непознато място, срещу пияна компания от 15-18 човека. Тръгвайки си от заведението Кирил Партулов Продължава да ме стиска и да ми говори в ухото , зад мен ходи Илия Карпатов а това което няй много ме притесни е ,че зад нас станаха и цялата маса агресори. Вече се чуваха заплахи за отнемане на живота ни, гаври с нас и тн.
Лека по лека отклоняват пътя ни към таксито и цялата компания ни побутва в тъмна уличка на около 150 метра от заведението. В този момент Георги Кременлиев – Патката се изкрещя ,че щял да има забележете СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ С ДЪЩЕРЯ МИ – КОЯТО Е НА 1 ГОДИНКА.
В този момент повиших тон и аз към него , той ме удари опитах се да отвърна но К.Партулов започна да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме абсолютно всички от масата, няма стари няма млади, всички наред псувайки ме с невероятна агресия ме ритаха и удряха с всякакви предмети, когато Кирил Партулов ме удряше с твърд предмет , който се оказа бокс с сгъваем в него нож, който по рано размахваше.
Единственото нещо което правех да се седя сгушен и да си пазя главата, а компанията агресори се бутаха кой да ме рита и псува. В един момент видях ножа на Кирил Партулов на земята, в краката му, взех го и го стиснах здраво в ръката си , неговата рана е в ръката в опит да ме бие.
Кременлиев конкретно който има рана в бедорото докато ме бие и рита и пада върху мен. БОЯТ СПРЯ КОГАТО ВСЕКИ ОТ ТЯХ СЕ САМОНАРАНЯВА ДОКАТО МЕ БИЕ , АЗ СЪМ ЛЕГНАЛ НА ЗЕМЯТА ОТ НАЧАЛОТО НА ПОБОЯ И СЕДЯ ПАЗЕЙКИ СИ ГЛАВАТА. КОГАТО ПОЧНАХА ДА ГОВОРЯТ ЧЕ ИМАТ РАНИ ПО СЕБЕ СИ СПРЯХА ДА МЕ РИТАТ, ИЛИЯ КАРПАТОВ МЕ ИЗДЪРПА , И ИЗБЯГАХМЕ В БЛИЗКИТЕ ХРАСТИ. Снимката с окървавения под е пред заведението е защото те са се върнали там да си допият и да се превържат.
Ножа остана там на земята и предполагам че господин Партулов го е прибрал , тъй като е негова собственост. Ходехме пеша 25 минути през храсти за да викнем такси на безопасно разстояние. Изказването на Борис Партулов, баща на един от агресорите – Кирил Партулов ,че той ни е пазел и видиш ли криминално проявеният му син е невинен не отговарят на истината.
Друго негово изказване ,че съм бил наркоман, специлано за него съм направил кръвен тест за всички видове опиати. Още днес ще заведа дело за клевета срещу него, тъй като вероятния наркоман е сина му, който напада 2 ма човека с 20 зад гърба си.
От болничната стая Гоерги Кременлиев – Патката се е заканвал че ще ме цитириам “ Приключи“ , той бил закона в региона и тн. Имам 2 деца на 1 г. и на 5 г. , въпросната ПАТКА ги споменава неколкократно в разговорите си, с сексуални контакти. Оставям преценката на ВАС.
Зад думите си заставам твърдо, и тъй като свидетел имам 1 – илия Карпатов, а те имат цялото село, което знае истината но се страхува от тях и агресията им, съм готов да застанем на полиграф / ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА/ и ако аз говоря неверни неща нека понеса най-суровата тежест от закона. Елена Златкова – е била заплашвана от тях , и ме е блокирала.
Нито мога да се чуя с нея нито имам контакт. Ако има съвест нека каже истината. И отново казвам готов съм да си понеса последствията ако говоря неистини.
Дано същото важи и за отсрещната страна. Крил Партулов – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН , ГЕОРГИ КРЕМЕНЛИВ – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И ОСЪЖДАН, ПРЕБИЛ БРЕМЕННА ЖЕНА. ЛЮБЕН СЛАВЧЕВ – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И ОСЪЖДАН. Прилагам ви 3 снимки: КРЪВНИЯТ МИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ – ОТРИЦАТЕЛЕН МЕДИЦИНСКОТО МИ И ПЪРВАТА СТАТИЯ КОЯТО ВИДЯХ ЗА ГЕОРГИ КРЕМЕНЛИЕВ- ПАТКАТА В ГУГЪЛ. Горе долу да имате представа какъв човек е.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Киану Рийвс в 26 факта

Днес, 2 септември, рожден ден празнува американският актьор Киану Рийвс. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now