Снимката на Меган Фокс без бельо

Меган Фокс ни показва, че не се интересува особено какво говорят хората за нея и не се свени да предизвиква всички да говорят за нея.
И с избора си на секси тоалети, и с начина си на живот. В момента все още се говори за това дали с Machine Gun Kelly са успели да оправят отношенията си, или пък не.
Поне за момента изглежда, че има надежда двамата отново да привличат всички погледи на официални събития като двойка. Но няма никакъв шанс Меган Фокс да се върне при бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. 
Актрисата е взела решение да заличи татуировка, посветена на Грийн, намираща се в долната част на корема ѝ. За това разбираме от профила в Instagram на татуиста на известни личности Джеси Кридик. Той публикува снимка на Меган Фокс, на която не се вижда лицето ѝ, но се вижда, че е без долнище и новата татуировка на змия и цветя (снимката е тук).
От описанието под поста става ясно, че новата татуировка е имала за цел да прикрие стара. Според InStyle, през 2015 г. на същото място Меган Фокс си е татуирала първото име на Брайън Остин Грийн. А сега е решила да го премахне завинаги от кожата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Правилото, което Меган Маркъл наруши

Докато в кралския двор празнуват рождения ден на кралица Камила, от другата страна на Атлантическия океан една кралска двойка води съвсем обикновен живот. Поне така изглежда от спорадичните снимки от ежедневието на принц Хари и Меган Маркъл. Като цяло те избягват обществения интерес, но се случва да бъдат заснети по […]

Subscribe US Now