Големи изненади на старта на “Гласът на България”, специално участие взимат…

“Гласът на България” стартира тази вечер от 20:00 ч. в ефира на bTV, а изненадите тази година започват още от старта на музикалното шоу. Едни от най-обичаните лица на медията – новинарската двойка Юксел Кадриев и Виктория Петрова, водещият на “120 минути” Светослав Иванов, синоптичката Натали Трифонова и водещите на “Преди обед” Деси Стоянова и Петър Дочев, ще блеснат в първия празничен епизод.

С много настроение и със страхотни пожелания в премиерното издание специално ще се включат още – Любо Киров, Графа, Михаел Филева, Поли Генова и още любими треньори в шоуто през годините.

Звездните треньори – Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев пък, отдавна са готови и нямат търпение за старта и още с първото изпълнение на сцената ще влязат в епична битка за най-добрия “глас на България”. Четиримата ще имат нелеката задача да избират гласове за отборите си измежду изключителни, разнообразни и силни участници, с нечувани гласове и забележителни житейски истории.
В действие, с гръм и трясък, ще влезе и новото правило на СУПЕР БЛОК БУТОНА, а изненадите, усмивките, забавните и неочаквани ситуации в залата – буквално ще валят. От сцената на шоуто ще се лее българският глас на Ариел от “Малката русалка” и на Изабела от “Енканто” – любими героини от анимациите на Дисни на милиони зрители по света.
Всички в залата и пред малките екрани ще се насладят още на най-добрия певец на латино у нас, на изключителен госпъл изпълнител, който идва в шоуто от малко българско селце и на невероятния глас на момиче, чиято майка пази пъпната й връв цели 16 години, за да я хвърли точно на сцената на “Гласът на България”.
Невероятната историята на български рокаджия, който е бил бездомник в САЩ, но успява да преодолее изпитанията и да преобърне живота си, определено ще развълнува зрителите пред екраните, а своеобразно и ударно завръщане на музикалната сцена ще направи и позабравената родна R&B звезда Лейди Б, с емоционален и много личен разказ за живота си. 
Изненада за всички ще бъде и появата на първия участник в историята на “Гласът на България”, който ще се завърне на сцената в десетия му сезон – с нова надежда, с чудна професия и сериозен опит зад гърба си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-актуалните прически и цветове за есен 2023

Навън става все по-малко лятно и все по-есенно и неизбежно се настройваме на нова вълна. Идва времето на топлите палта и пуловери, на студените сутрини и топлите вечери, сгушени уютно у дома. Време е за промяна в гардероба, а защо не и в прическата ни, за да внесем малко настроение […]

Subscribe US Now