Златка Димитрова се пусна от спалнята СНИМКИ 18+

Златка Димитрова не се е свряла в някой ъгъл, за да тъжи за любовните си разочарования, както си мислят мнозина след поредната й неуспешна връзка с Кирил Танев, която приключи през 2021-ва. След него обаче, се твърди, че тя вече е в нова връзка, при това е доста щастлива с мъжа до себе си.

Кой е той още не знаем, но е сигурно, че действа вдъхновяващо на Димитрова, ако съдим по излъчването й. Наскоро плеймейтката, която не е спирала да инвестира в сексапил и супер тяло, отново показа нещо, с което не остави никого равнодушен.
Златка Димитрова се премести при новия си мъж в София, той се оказа…

На скорошни снимки в профила си в социалните мрежи тунингованата брюнетка потвърждава с пълна сила тези думи, като се пуска диретно от спалнята, облечена само в секси бельо.
Златка Димитрова показа в какъв лукс живее СНИМКИ
“Винаги търся любовта, не мога да живея без нея. Тя ми дава страшно много сила, мотивира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам лесно през трудни моменти. Тя е всичко за мен! Не обичам да съм сама!”, споделяла е неведнъж Димитрова, която обаче, поне засега, не издава нищо повече за личния си живот./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда Блейк Лайвли само два месеца след раждането

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са хора, които държат изключително много на личното си пространство. Двамата много държат на семейството си и всичко, което се случва в него да не става веднага достояние на широката общественост. Така например дълго време криеха името на третото си дете и че Лайвли е […]

Subscribe US Now