Дани от “Игри на волята” изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ

Дани от „Игри на волята“ сезон 5 сподели с феновете си по какъв тип жени си пада! Той реши да отговаря на въпроси на почитатели на шоуто, както и на самия него. 

Съвсем естествено е почти всички въпроси да са свързани с предпочитанията му за жени, както и с любопитни неща от “Игри на волята”. 

Оказа се, че Дани няма категоричен отговор на въпроса, който го питаше по какви жени си пада. “Нямам определен тип. По-скоро е до усещане и вибрация. Химия го наричат хората”, написа той. 

Също така той сподели какво го мотивира! “Още не съм достигнал своя лимит. Искам да видя докъде мога да ида”, заканва се той. 

Сподели някои подробности и около режима си! Оказа се, че е влезнал в шоуто цели 100 килограма, а си е тръгнал с десет по-малко. За него гладът в “Игри на волята” не е бил голям проблем, тъй като и в реалния живот често гладува, тъй като това му се отразява добре на организма. 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Бритни Спиърс се снима гола

През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията, които направи в мемоарите си The Woman in Me. Като например тези, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. От New York Times разбираме, че в книгата си изпълнителката е дала отговор и на един въпрос, […]

Subscribe US Now