Азиатските забавления на принц Уилям

От няколко месеца се знаеше, че церемонията по връчването на наградите Earthshot тази година ще се състоят в Сингапур. А от няколко седмици – че за съжаление на многобройните й фенове там, Кейт Мидълтън няма да присъства.
За сметка на това принц Уилям успя да обере много симпатии и възхитени погледи още с пристигането си на летище Chengi в Сингапур на 4 ноември. Десетки хора се бяха събрали да посрещнат престолонаследника.
Сред тях беше и осеммесечно бебе, с което Уилям не пропусна да се заиграе. Той ще участва в редица събития, свързани с наградите. Причината е, че за първа година Earthshot се отбелязва цяла седмица със срещи, активности и образователни панели, които свързват участниците в наградите с бизнеса и с инвеститори.
Една от първите дейности, в които се включи принцът на Уелс, беше традиционното състезание с драконови лодки. Той не беше просто наблюдател, а участник в британския отбор British Dragons, който завърши първи. След края на надпреварата капитанът Крис Бошър дори предложи на Уилям място в отбора за следващото му състезание.
Принцът участва в закуска заедно с всички състезатели, след което се насочи към срещата United for Wildlife, където се обсъждаха различни мерки за справяне с нелегалната търговия с диви животни.
Официалната церемония по награждаването на петима призьори ще се състои на 7 ноември. Междувременно всички големи забележителности в Сингапур ще останат осветени в зелено в знак на солидарност с мисията на Earthshot и принц Уилям.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Европейският град, където бирата е по-евтина от водата

Знаете ли, че има европейски град, където халба бира струва по-малко от бутилка вода в Обединеното кралство? Да, наистина. Средната цена на голяма бира в заведение (една пинта или 568 мл) в Обединеното кралство е колосалните 6.09 британски лири, но не е нужно да ходим много далеч, за да пием бира на много […]